Telefon +381 60 0113556

Bulevar Zorana Đinđića 101/15,
Novi Beograd

Vest

Fondacija Mladih Sportista Srbije / vesti  / SAOPŠTENJE SA SVEČANOSTI POVODOM OBELEŽAVANJA POČETKA RADA FONDACIJE MLADIH SPORTISTA SRBIJE

Fondacija mladih sportista Srbije je sinoć u Beogradu obeležila početak rada uz prigodnu svečanost, na kojoj su podršku budućim sportskim šampionima pružila naša poznata imena iz sveta sporta.

Odlučnost da se prekine sa lošom tradicijom, koja se ogleda u činjenici da se danas sportom, naročito takmičarskim, bave samo ona deca čiji roditelji imaju finansijske mogućnosti, pokazali su čelnici Fondacije, kao i ugledni gosti iz sveta politike, biznisa i sporta. Podrška biviših i sadašnjih sportista, koji najbolje znaju koliko je težak i optrerećen preprekama put do sportskog trona, za sve mlade talente predstavlja snažan podstrek i motivaciju.

Mladim talentima i budućim ponosima nacije reči snažne podršku sinoć su uputili Nenad Zimonjić i Andrija Gerić, dok oni koji su bili sprečeni da lično prisustvuju, putem video poruka su najavili da Fondacija i mladi talenti mogu računati na njih. Savo Milošević, Janko Tipsarević, Ivan Miljković, Aleksandar Atanasijević su samo neki od sportista koji su podržali ideju da se svi okupe i pomognu talentovanoj deci posvećenoj sportu.

U uslovima kada se društvo svakodnevno suočava sa brojnim problemima, deca koja pažnju zavređuju vrhunskim sportskim rezultatima bivaju neopravdano zapostavljena i lišena neophodne podrške. Fondacija mladih sportista Srbije je prva humanitarna organizacija koje je upravo njih odabrala za svoju ciljnu grupu. U sportu je najbolja ekipa!